site templates free download

Sparen en Beleggen

Mobirise

U kunt bij ons terecht voor een gans gamma aan spaar- en beleggingsproducten met gewaarborgde rente of beursgerelateerd, gericht op duurzame relaties !

Sparen

Credo26 Easy voor de traditionele spaarder

Richt zich tot de particuliere belegger die zijn spaargeld veilig wilt beleggen. U kunt op eigen tempo een financiƫle reserve opbouwen. Laat u ook toe om snel en vlot over uw spaargeld te beschikken. Vrijheid om eenvoudig en op elk moment bijstortingen en gedeeltelijke afkopen te doen. Na een startpremie van minimaal 2.500 EUR kunt u vrij bijstorten vanaf een premie van 1.250 EUR. Is er voor de belegger die een alternatief zoekt voor de klassieke spaar-rekening. Elke premiestorting geniet van zowel een gegarandeerde basisintrestvoet als een getrouwheidsintrestvoet, telkens voor 1 jaar. Eventuele winstdeelname mogelijk. Er zijn geen kosten. De rente is onderworpen aan de roerende voorheffing.


Credo26 Jump voor de regelmatige spaarder

Richt zich tot de particuliere spaarder die zijn spaargeld op regelmatige basis, aan de hand van kleinere bedragen, veilig wil beleggen. Is eveneens bestemd voor de belegger die een spaarplan wenst op te starten voor zichzelf of voor zijn (klein)kinderen. Elke premiestorting geniet van zowel een gegarandeerde basisintrestvoet als een getrouwheidsintrestvoet, telkens voor 1 jaar. Eventuele winstdeelname mogelijk. U kunt maandelijks tussen 50 EUR en 750 EUR sparen. Er zijn geen kosten. De rente is onderworpen aan de roerende voorheffing.


Beleggen

Als alternatief op uw traditionele kasbon, obligatie of termijnrekening bieden wij U een heel pakket Tak 21 en Tak 26 vastrentende beleggingsverzekeringen met kapitaalsgarantie aan. 

Meer info rond onze spaar- en beleggingsproducten op www.credimo.be.

Uw interesse gaat meer uit naar beursgerelateerde beleggingen ?  Daar kunnen wij U via meerdere partners een gans gamma aan Tak 23 verzekeringen aanbieden.

Klik hier om uw beleggersprofiel te bepalen.

Vragen ? Meer info ?
Tel : 056 70 63 95
beleggen(at)finadis.be